in English

ArgusSoft - Програми за Генетика

ArgusSoft - Автоматично кариотипиране на човешки хромозоми;FISH анализ при изследване на клетки; - FISH анализ при изследване на хромозоми;CGH анализ - сравнителна геномна ...

виж детайли


УЧЕБНИ ПОСОБИЯ ПО ПРИРОДНИ НАУКИ - ХИМИЯ, ФИЗИКА, БИОЛОГИЯ!   https://order.nfsbg.com/

 НЕОБХОДИМО ОБОРУДВАНЕ ''ЧОВЕКЪТ И ПРИРОДАТА'' - 6 клас

НЕОБХОДИМО ОБОРУДВАНЕ - БИОЛОГИЯ - 8 клас

НЕОБХОДИМО ОБОРУДВАНЕ - ХИМИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА - 8 клас

НЕОБХОДИМО ОБОРУДВАНЕ - ФИЗИКА И АСТРОНОМИЯ - 8 клас

За контакт:   г-жа Петя Иванова - 0887246696  order@nfsbg.com

32Комплекти по ФИЗИКА - оборудване на кабинети!

NFS Bulgaria - Комплекти Образователни ресурси за оборудване на учебни лаборатории с пособия за експерименти по физика, химия, биология, екология, метеорология и астрономия, както и компютъризирани системи.

Euromex предлага разнообразни решения за изследване с флуоресценция –iOX Epi-fluorescence  флуоресцентни HBO и Epi-fluorescence  флуоресцентни LED микроскопи. За всяка лаборатория и за всеки бюджет. Изправени и инвертни Epi-fluorescence  флуоресцентни микроскопи с бинокулярни и тринокулярни глави за поставяне на цифрова камера.

Ново поколение учебни микроскопи MicroBlue – Euromex

MB2
Компактен и мощен скенер за слайдове в медицината – PathoScanner Euromex.

PathoScan

За дигитализиране на микроскопски слайдове в медицината, образованието и науката. Приложим навсякъде където има нужда да се съхрани и да се споделя знанието и опита. Лесно управление, компактно  изпълнение – в комплект с двоен плъзгач -държач на слайдове. Аксесоар – държач на слайдове с поляризационен филтър.

iScopeEUiScope e Новия продукт на Euromex - Шедьовър в микроскопията!

Готов ли си да изследваш света с микроскоп?  Ние Ви представяме нови серия продукти Q-scope цифрови микроскопи. Тези съвременни цифрови микроскопи предлагат едно страхотно решение за широк спектър от приложения като индустриален контрол на качеството, медицинска и научна работа, криминалистика, митница и митнически контрол и изследвания, образованието, изкуството и реставрация.  Както и много други области.

Qscope1

5 модела цифрови микроскопи – 1,3Мр ; 2,0Мр.; и 9Мр. дори с WiFi и поляризация на светлината. Цените започват от 333 лв….за 1,3Мр.

   

Микроскопски камери Moticam 10 - 10Mp 1/2,5" CMOS камера от Motic

  Елитна серия прецизни микроскопи BA-210Е  и  BA-310Е на Motic

ArgusSoft1  ArgusSoft Russia - Специализирани програми - софтуер и системи за анализ на изображения в медицината, биологията, генетиката, геологията, материалознанието, криминологията и други области.

  Повече...

   Moticam Pro -  микроскопска CCD камера с вградена буферна памет

  Всичко свързано с фототехника и студийни осветления за фотография и телевизия, може да намерите в сайта на Фотоексперт