in English

Учебен микроскоп Motic SFC-100FLed

Микроскоп Motic SFC-100FLed - съчетание на стабилна конструкция и стъклена оптика. Монокулярен микроскоп с 3 позиционен револверен механизъм, широкоъгълен окуляр с 10 кратно увеличение и поле на ...

виж детайли


УЧЕБНИ ПОСОБИЯ И МАТЕРИАЛИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ вУЧИЛИЩЕ от НФС БЪЛГАРИЯ!

Внимание - ФОРМАТА за ЗАПИТВАНЕ  не работи! Моля, използвайте e-mail - office@nfsbg.com

32Комплекти по ФИЗИКА - оборудване на кабинети!

NFS Bulgaria - Комплекти Образователни ресурси за оборудване на учебни лаборатории с пособия за експерименти по физика, химия, биология, екология, метеорология и астрономия, както и компютъризирани системи.

Euromex предлага разнообразни решения за изследване с флуоресценция –iOX Epi-fluorescence  флуоресцентни HBO и Epi-fluorescence  флуоресцентни LED микроскопи. За всяка лаборатория и за всеки бюджет. Изправени и инвертни Epi-fluorescence  флуоресцентни микроскопи с бинокулярни и тринокулярни глави за поставяне на цифрова камера.

Ново поколение учебни микроскопи MicroBlue – Euromex

MB2
Компактен и мощен скенер за слайдове в медицината – PathoScanner Euromex.

PathoScan

За дигитализиране на микроскопски слайдове в медицината, образованието и науката. Приложим навсякъде където има нужда да се съхрани и да се споделя знанието и опита. Лесно управление, компактно  изпълнение – в комплект с двоен плъзгач -държач на слайдове. Аксесоар – държач на слайдове с поляризационен филтър.

iScopeEUiScope e Новия продукт на Euromex - Шедьовър в микроскопията!

Готов ли си да изследваш света с микроскоп?  Ние Ви представяме нови серия продукти Q-scope цифрови микроскопи. Тези съвременни цифрови микроскопи предлагат едно страхотно решение за широк спектър от приложения като индустриален контрол на качеството, медицинска и научна работа, криминалистика, митница и митнически контрол и изследвания, образованието, изкуството и реставрация.  Както и много други области.

Qscope1

5 модела цифрови микроскопи – 1,3Мр ; 2,0Мр.; и 9Мр. дори с WiFi и поляризация на светлината. Цените започват от 333 лв….за 1,3Мр.

   

Микроскопски камери Moticam 10 - 10Mp 1/2,5" CMOS камера от Motic

  Елитна серия прецизни микроскопи BA-210Е  и  BA-310Е на Motic

ArgusSoft1  ArgusSoft Russia - Специализирани програми - софтуер и системи за анализ на изображения в медицината, биологията, генетиката, геологията, материалознанието, криминологията и други области.

  Повече...

   Moticam Pro -  микроскопска CCD камера с вградена буферна памет

  Всичко свързано с фототехника и студийни осветления за фотография и телевизия, може да намерите в сайта на Фотоексперт